Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kvällen när trollet skulle sova

efter en dag med skinande sol
blå himmel
roliga upplevelser
lek och lite jobb
blev trollet så ledsen
nu skulle han in och lägga sig i mörkret



trollet ville leka i solen


han grät en skvätt och la sig

utanför grottan





somnade direkt




Fri vers av Christine Sabel
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-14 00:26



Bookmark and Share


  anits VIP
En fin berättelse om trollet, gillas
2012-01-15

  Casbah* VIP
jag kan inte motstå troll i dikter..och du har skapat en fin och lekfull inramning..men korta ner avståndet på slutet så man slipper skrolla. och man vill nästan veta hur det går sen... när man har med troll att göra vem man aldrig hur illa det kan sluta
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel