Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sin control




jag saknar all kontroll



och om det skulle regna stenar
skulle jag gå ut
räkna nedslagen med ett nickande
och ett självsäkert konstaterande


-nu dör jag snart



och jag saknar en utgångspunkt
en säker plats att ta skydd från en fallande himmel


när alla har vänt hem
finns det inget mer att se
inget mer att hoppas på
stenarna är fallna



jag överlever nog




Fri vers av Molgan
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-21 10:08



Bookmark and Share


  sol
*ha ha* - hukar. hm, du kan
VERKLIGEN skriva... (allvarligt)
..hur är man konstruktiv? när
man är känslomänniska?
- en liten komprimerad, s
tark text som säger att
skrivarjaget inte räds mycket..
tar gärna stenar mm..
starkt

ärligt talat, upplever jag detta
som mycket vackert och når sitt
ändamål - jag är inte rädd -
jag står där?
2006-01-21

  madinsane
just samma stycke som den kloke mänskan nedan, fastnade för, fastnade även jag för. lysande!
2006-01-21

  Ord
Oj!! Stark sak Molgan !!

Dina ord berör verkligen ! och formatet och språket ger massor av
utrymme till egna tolkningar (älskar det..) bra gjort !

Känner igen mig i "osårbarhetskänslan" i uppgivenheten..

"och om det skulle regna stenar
skulle jag gå ut
skulle räkna nedslagen med ett nickande
och ett självsäkert konstaterande"

slutraden är lyysande "oladdad" i sitt konstaterande:

"jag överlever nog"

Tack !

/ Crister
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Molgan
Molgan