Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
indo


ozon



lager på
lager

har jag lärt mig leva

utan




Fri vers av Molgan
Läst 850 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-23 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Molgan
Molgan