Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vatten




det har slutat röra sig
mellan de skikt som färgat mig
klev jag in för att upptäcka
jag var inte död


det har bara regnat där i evigheter
och vattennivåerna stiger
saltvatten sötvatten fostervatten
tills massorna luckrat upp alla fasta grunder


och det är när all själslig materia eroderat
som floderna når mig




Fri vers av Molgan
Läst 721 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-02 19:28



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
En fantastisk liten en. Inser att jag saknar att läsa dig.
2010-08-27

    Teddy
Jag gillade att läsa denna..jag sjönk in i den. Slutraderna där är kraftfulla. Du har sannerligen lyckats med denna, och jag vet inget bättre betyg än det.
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Molgan
Molgan