Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HERRLIGHETER

H atten på svaj
E n ljus linnekavaj
R ar en går förbi
R örelsemagi
L ockarna virvlar
I en det svirvlar
G ranna boots i svart läder
H errskjortan uppknäppt nystruken
E n blir ju också lite påstruken
T aktfasta motsteg hörs
E n herrlig härlig blick görs
R art när paret sammanförs...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-14 09:15



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
H-ärlig...
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt