Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollet vill leka





det var så tomt i skogen
ingen att leka med

var hade alla barn
tagit vägen

hon hoppade från sten till sten
hoppade ner i vattenpölar

det var roligt när vattnet
sprutade åt alla håll

vad var det
hon hörde ett ljud

ett människobarn
satt på en sten och grät

vad skulle hon göra
skrämma den?
killa den?
gå hem igen?
säga att den ska va tyst?
trösta den?
gömma sig?




Fri vers av Christine Sabel
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-14 18:26



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Nu får du nog utveckla denna text som bara sagt A ännu.
Nu väntar vi med spänning på B.
Fin text.
2012-01-15

  anits VIP
Många frågor här, undrar hur trollet gjorde,
mycket bra skrivet
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel