Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soldyrka

Jag vill nå ut till dig!

De sade, var en man

Men min plötsliga existens förlorade sig i ensamheten

Nyfikenheten korrumperad av en rutten cynicism

Nedbruten gav jag upp

Istället är jag en murgröna

Sträcker mig efter ditt ljus och gör allt jag kan komma på för att få en stråle på mig

Prata med mig och hör hur dina andetag förvandlar mina kala rankor till levande, pulserande, makalösa och starka armar med mod och kraft

Se efter mig och märk hur min hårda och värdelösa, inkapslade varelse blir till symbios, fotosyntes och liv

När du går ner är jag din trogna nattfjäril

Tappar du bort mig i mörkret söker jag din reflektion till det att jag dör



När du skiner min Gudinna

Ger mig utrymme att finnas för dig

Väter mitt utgråtna hjärta med en kyss från himlen

så växer en Man åt dig




Fri vers av Love von Melen
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-14 22:17



Bookmark and Share


    Phantasos
Mmm, fotosyntesen är vacker!
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Love von Melen
Love von Melen