Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusslet från helvetet

att inte veta
se ett mönster
utan att förstå
vad bilden visar
vad bitarna betyder
fragmenten skapar fler frågor
ger inga tydliga svar
på vad som egentligen hände
varje del tillför en ny känsla
som varken går att sätta ord på eller hantera
som tar över
och sköljs ut med blodet
lämnar plats åt en skrämmande tanke
som slår rot




Fri vers av brokensoul
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-15 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brokensoul
brokensoul