Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren





- var det här vi var i våras?
- jo det var det

trollet låg och slumrade
när hon hörde röster utanför

hon tittade ut,
människor!

- titta mamma, ett troll
- nej nu går vi, troll är farliga

men vem har sagt det?
kanske de bara är lite
annorlunda

nästan varje dag den sommaren
lekte de i solen

mamman satt och stickade




Fri vers av Christine Sabel
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-15 14:08



Bookmark and Share


  anits VIP
En härlig text, som visar att
det som är lite annorlunda
inte är farligt
2012-01-15

  Michaela Dutius
En härlig text med flera bottnar
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel