Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

269. Den som talar




Jesus kommer till en värld
i kris och oro
Jesus kommer från ett gränslöst rike
där rättfärdighet bor
Han kommer i sin härlighet
med evighetens ljusstråle
in i sin skapelse

Jesus kommer
med vittnesbörd från Fadern
Han kommer för att fullborda
Faderns underbara gärningar
bland oss människor

Den tidlöse Guden går i sin Son
in i tiden
Gud tänder ett hopp i hopplösheten
för livets skull
Det innersta i livet är ljus och nåd

Det skälver genom världarna
Genom alla röster hörd
Det är JAG, den som talar till dig




Fri vers av Maria T
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-15 14:42



Bookmark and Share


  tom boreland
det finns en rysk bok som handlar om vart gud skulle
göra av satan, efter mycket funderande kom han
på att det värsta ställe som fanns var att skicka honom
till människorna, satan blev helt förskräckt,för så mycket
ondska som fanns bland människorna kunnde inte ens
han hitta på, så han gjorde allt för att komma därifrån.
det ligger mycket i detta och det värsta är att ofta kallar
sig dessa människor kristna, eller muslimer .
Det finns en bärande historia i bibeln, när jesus jagar månglarna
ur templen, här finns mycket jobb kvar för honom.
Han behövs mer än någonsin
2012-01-17

  anits VIP
Så fint skrivet
2012-01-15

  walborg
Evangelium sprider Du Maria - "det innersta i livet är ljus och nåd"
2012-01-15

  Seglaren
Det är ett ljust evangelium
som du skrivit idag.
Det säger också något
om författaren.
Att hon har det gott ställt
med sin Gud.

Du kommer inte att få många
kommentarer. Texten är inte
utmanande och retar ingen.
Hittills 20 besök på sidan
så din text har säkert blivit läst.
2012-01-15

  Bibbi VIP
Amen!
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T