Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta rop

Tomma rop
Tysta rop
Ut i luften
Som ingen hör

Vill skrika så att hela världen hör
Vill skrika så att bara de viktigaste hör
Vill skrika så att någon
Någon, vem som helst
Hör

Ingen hör
Inget ljud kommer
Vet inte
Till vem man ska ropa
Vem bryr sig
Vill inte störa
Vill bara ropa
Vill bara
Att någon
Vem som helst
Hör
Bryr sig
Hjälper

Ropar tyst
Inga ljud
Vågar inte
Ropa högt
Vill inte ropa
Vet inte
Vem som skulle bry sig
Vågar inte
Ta reda på

Tysta rop
Ut i luften





Fri vers av MayFlower
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-15 15:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sååå inlevelsefullt!!!
2012-08-02

  "Milou"
Du vågar MayFlower, skrik!
2012-06-02

  Linnli
En stark och träffande beskrivning av rädslan över att ingen ska sträcka ut en hjälpande hand när man väl ber om den.

Dikten har en fin rytm och när jag läser den för mig själv kommer växlingarna i tempo och volym (röststyrka är kanske ett bättre ord) liksom automatiskt.
2012-04-25
  > Nästa text
< Föregående

MayFlower
MayFlower