Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt från 2005


det vidunderliga slutet

precis som varje grässtrå har sin stund
i solen, sin evighet
har med denna dag ett slut
viljan lever i mig




Prosa av Shush
Läst 418 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-16 15:17



Bookmark and Share


  kath
Det bor ett skört och vackert hopp i dina ord.
Poesi i tonerna!

Fin!
2012-01-26

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Shush