Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undra på



Erik XIV
Ivan den förskräcklige
Karl den store
Filip II
Walter Raleig

Undra på att Elisabeth I vart
Den s k ”virgin queen”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger
Publicerad 2012-01-31 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO