Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Allra Käraste Poetvänner!

Cancern fick inget tag i mig...

Trots den kom så nära, Poetvänner

ni blåste den helt enkelt bort!

Jag tackar hjärtligt för er aktion:

Underbart jobbat vilken suveränt god prestation!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-01-17 14:47



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Sista raden i din dikt handlar ju i första hand om dig själv Ewa.
Är mycket glad för din skull.
2012-01-20

    ADI Nehlin
Hurra...kram
2012-01-19

    Birgersdotter VIP
Gläds med dig...
2012-01-17

    Maria Malm
Underbart!!
2012-01-17

  Eva Helene VIP
Ja, då blir det kraftfullt! :)
2012-01-17

  Mats Henricson
Härligt !!!
2012-01-17

  Ezmeralda VIP
Så klart att vi håller ihop/Kram
2012-01-17

  thyra
Du vet jag gläder mig med dig :)
2012-01-17

  Eaglemountains VIP
Oj, vilken jättebild ...
2012-01-17

  Eaglemountains VIP
Du är bäst, i alla lägen, Du förtjänar inte att vara sjuk, Du har prövats nog.

Kram!!!!
2012-01-17

    ej medlem längre
Jag är så glad för din skull!


Kram, Ann
2012-01-17

  Eva Langrath VIP
Jag är innerligt glad för din skull stor varm kram
2012-01-17

  Seglaren
Jag är glad för din skull Ewa-Britt.
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt