Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människan består av delar


Trötta bitar


Nu ska pusslet
gå och lägga sig




Övriga genrer av Jack E. Gladh VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-17 22:23



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja vi består då sannerligen av många komponenter!
Fyndigt ordat! =)
2012-01-18

  lodjuret/seglare VIP
Litet för fattig 'poesi' för en
i natten efter mättande ord
hungrande läsare.
Det här får du allt äta upp.
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST