”1.Den som slutar söka

Kommer aldrig hitta rätt”

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”1.Den som slutar söka

Kommer aldrig hitta rätt”




Andreas 115:e Dröm

Jag har en dröm

En dröm som dog i Granada

Där det Röda blodet forsar

Dränkte, förstörde, gav färg

qal’at al-Hamra

Convivencia

 

Jag har en dröm

Som vaknade imorgon

Som eldades av Castro

Som stärkes utav fäder

Förfäder som Venus

Convivencia

 

Dårar dräper inga gudar

Dårar och profeter

Convivencia




Fri vers av Andreas Safer
Läst 599 gånger
Publicerad 2006-01-21 17:30



Bookmark and Share


  S.C.
Lite dylan topic.. Smart skruv i politikens och babylons tecken.. vackert.. Väldigt rött.
2006-06-14

    NoMi F
Så fint skrivet
stark och klurig
Tycker om den
2006-01-30

  sol
underbart..speciellt överskriften!
nä, dårar dräper inga gudar...
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Safer
Andreas Safer