Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUDHUNGER


Han går en gång i veckan
ensamvargen
eremiten
vare sig han behöver

Ingen har berört honom
sen modern dog

Han gjorde sig illa
en gång på jobbet
gick till sjukgymnast

Han är återställd sedan
länge
Det har blivit ett behov
bara att få känna
att någon bryr sig

Har blivit endorfinist
stora karln på äldre da'r

Timmerhuggar'n




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-18 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar