Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Längtan

Jag saknar dig ibland när jag ska sova.
När jag blundar kommer du till mig,
jag kurar ihop intill dig - i minnet.
Du viskar att allt kommer bli bra - att det ordnar sig.
Din tröstande hand på mitt huvud
...natten igenom.
När morgonen gryr finner jag mig själv åter ensam,
men med ett stråk av själsligt lugn som fortfarande befinner sig kvar- längst in i mitt hjärta.
...som beskyddare mot mina längtanstankar.



© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-19 00:13



Bookmark and Share


  janoch taikon
Jättefint , känner igen mig i detta
2012-01-21

  Ninananonia VIP
Vackra längtanstankar...
2012-01-20

    lory
väldigt vackert
2012-01-19

  Flickan utan namn
Känner igen mig,
Bravo
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP