Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel tjej


skäms

för jag kände mig
så jävla ensam igår
att vad som helst fick duga

jag knullade med henne
utan ens en antydan
till några känslor

och så fattig
’kan du lägga in för kondomen?’

följde henne till bussen
och skyndade hem
till min väntande ensamhet

till dom salta tårarna
och saknaden efter dig

det var ju med dig
jag ville knulla
inte med vadhonnuhette

så jävla desperat
efter vad som helst
som påminner om kärlek
närhet
dig

så satans desperat
att jag knullade fel tjej...














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-19 07:54



Bookmark and Share


  hets
asbra!
2012-01-21

  dubbelve
Gah, så rakt så ärligt så fel så jävla bra.
2012-01-21

  stenen/ Yv Ericsson
haha. vet..
hoppas hon tänkte detsamma..
bra. jag blir lite upprorisk av din själviskhet
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP