Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet på internet. Parallell-existens av ingenting och ingenting. Januari 2012


Internätet

Jag är en egen gudsbild
bakom fladdrigt fönster mot andra världar,
skapad till en egen avbild i ett rus av irrationalitet:
flugsvamp möter orkide.
Jag är en finnig world of warcraft-karaktärsridare
med spindelsmala fingrar
i en värld där jag får vara ett troll
medan jag super mig till icke-existens
där ute
och bränner skepp och broar som tändstickor,
gör underjordiska schackdrag,
passerar biroller,
rädd för spöken,
trollbinder träd och maskar
utan talets gåva,
kräks på tidningar,
och misstror och tröstar mig själv,
som kung i Ickeland
bland många andra.




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-19 22:40



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Det är som om man på Internet lever en helt annan roll. Vi har ju alltid olika roller som vi bär i olika sammanhang och så även ute på Internet.
2012-01-19

  Ninananonia VIP
Berörande att vara kung ...i ickeland
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe