Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Januari 2012


Ödemarken

Granar vajar svarta i vinden,
och jag vajar sakta under dem.
Granar vajar svarta i vinden,
och jag vajar sakta med dem.
Vindar viner runt granar i natten,
och jag viner rastlöst, ödsligt med dem.
Vindar viner svarta i natten,
och jag följer villigt högt upp med dem.
Berg står tyst långt bort i natten,
och jag tittar bort mot dem ibland.
Berg tecknas som murar i natten,
och jag målar deras ensamhet ibland.
Granar vajar våldsamt i natten,
jag ler mot svarta, ändlösa nätter.
Granar piskar himlen i natten,
och jag ler i svarta, ändlösa nätter.




Bunden vers av Lethe
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-19 22:49



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
I sin enkelhet en mycket stark text, enligt min åsikt. Det är som om man vajar med i texten medan man läser :)
2012-01-19

  Ninananonia VIP
Vackert beskrivet...väcker tankar... vart bär det av i dina tankar..varför ler du i svarta ändlösa nätter...
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe