Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiggare skrek till tiggare



tiggare skrek till tiggare

här stannar vi kvar
vinden smeker vågorna så vackert
och se i hamnen - en lövad båt som lägger ut
luften är lenare än vinterns kyla vi lärt känna
och solen står högre på himlen än där hemma

tiggare skrek till tiggare
här stannar vi kvar!







Fri vers av Tyko
Läst 132 gånger
Publicerad 2014-04-08 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tyko
Tyko