Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad och blöta kuddar

Sluter ögonen

Andas saktare
Saktare för varje sekund

Täcket mot min nakna kropp
Bomull som mjuka kattungar mot magen
Lakanen mot ryggen
Kudden som aldrig vill ligga som den ska

Mina händer sakta trevande

Du är inte där

Tårar längst kinderna

Platsen bredvid mig är tom

Öde
Panik!
Vaken...

Blöt knölig kudde

Har du ens nånsin varit bredvid mig?




Fri vers av Penslar
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-20 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Penslar
Penslar