Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en haiku från 2 nov 2007


Insikt



Man skådar ljuset
och man tror sig se sig själv.
- Det är ett fönster.




Bunden vers (Haiku) av näver de anima
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-20 20:51



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Speglar som fönster mot andra väsen...?
2012-01-22

  Kristina Wallbing
Mycket bra! Kort och kraftfullt.
2012-01-21

  Anita Hanssen
Klart läsvärt och tänkvärt, hittar många bottnar här.
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

näver de anima