Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad



Fastän jag nyss hade ätit

svarade jag ja




För jag ville inte gå hem




Fri vers (Fri form) av Keily
Läst 650 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2012-01-21 11:23



Bookmark and Share


  britt-marie VIP
ett fåtal ord som säger SÅ mycket
2012-04-24

    Alabaster Grime
Något av det bästa jag läst. En favorit.
2012-03-17

  Anette Blomberg
Tycker din korta text är mycket tänkvärd, men tror att den skulle vinna på att skippa sista meningen "För jag ville inte gå hem". den talar sitt språk tydligare, starkare den förutan...
2012-03-13

    Skymten
Jag gillar dina korthuggna dikter med knorren på slutet, även om det råkar vara något du "hafsat ihop" (dina egna ord). Kanske det spontana är det som ger mest... för mig i alla fall. Du bevisar att det inte behövs något ordsvall.
2012-02-18

  Heavenisaplacenearby
grymt tolkbar! I like!
2012-02-15

  Heavenisaplacenearby
grymt tolkbar! I like!
2012-02-15

  Bo Himmelsbåge
Tack Anders, för din dikt, som först skenbart kan tyckas väldigt enkel, med tomrum och " skärvor " av skeenden som spretar åt olika håll, men som i själva verket är genialisk eftersom den triggar igång fantasin...! för mig är det inte EN dikt, utan massor eftersom jag får en nytolkning varje gång jag läser den...! då har man väl lyckats ganska väl med sin dikt, eller hur...?!
2012-02-08

  non-
Tack för att du lade mig som skrivarvän.

Och du, du är otrolig på att skriva, keep it up! :)
2012-02-05

  Anita Brännström VIP
genialiskt ...haha....bara man inte blir så mätt att man kräks upp...då måste man avslöja sig, vilket kanske borde göras....
2012-02-05

  britt-marie VIP
underbart träffsäker!
2012-02-04

    annikaelisabet
Så enkelt och så träffsäkert! Bravo!
2012-02-02

  Ann Bjerknes
*L*
2012-01-29

  Lilla My* VIP
Kul! En text man kan tolka lite hur som och det är alltid ett plus!
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Keily
Keily