Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns viktigare saker än att putsa fönster




fönsterglaset dimmigt
av tidens spår

du ligger naken på sängen
så vacker som bara du kan vara

täcket andas försiktigt
svävande över mjuka kullar

dina svarta havsvågor
sköljer över kudden

varsamt letar sig solen in
i den lilla glipan
mellan grå gardiner

jag ser på dig när du sover
fjärilsvingarna vilar tysta i stillhet

aldrig har jag älskat dig som nu
i morgonsolens yrvakna glöd

så vill jag följa linjerna
till hjärtats kammare

vägledd av solvarma hudens doft
och dolda stigarna mina fingertoppar skapar




Fri vers (Fri form) av Keily
Läst 339 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-02-08 21:50



Bookmark and Share


  Urban Arisag
Me like :)
2016-07-11

    Dan Myrbeck
Kärleksfullt vacker o finstämd
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Keily
Keily