Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt


svarta skogen

som en storstad
efter bombplanens besök

vid vattenbrynet

tystnad
endast månens kalla skri

lägger vila till vila
sten mot sten
träd vid träd
i utsökta rader

obesökt
som en
plötslig ö
med palmer och sand
efter
år och mil på meterhöga vågor

iakttagande i tystnad

tusen svarta fjärilar
syr fast våra månskuggor
vid marken

Vi är inte skapta att finna svar
Stigen vi vandrar är dimmig

och det är gåtan som styr våra steg




Fri vers (Fri form) av Keily
Läst 331 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-22 08:25



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vacker
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Keily
Keily