Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skulle ha lekt den




Den lilla handen
Lilla oskyldiga handen
Nuddade enorma stranden
Vita sanden mellan fingrarna
Du skulle ha lekt den

Havet blev lugnt
Vid stranden
Vattnet smekte handen
Lilla oskyldiga handen
Du skulle ha lekt den

Du kände det ej

Det lilla ansiktet
Lilla oskyldiga ansiktet
Vänt åt fel håll
Inga stjärnor speglar sig
i blicken

Sorgen
Den ofattbara sorgen
Vår att bära
Bär oss

Förlåt
Förlåt oss
Lilla oskyldiga hand
Du skulle känt
Du skulle lekt
Du skulle







Fri vers (Fri form) av Keily
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-30 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Keily
Keily