Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ankare i tiden



Kort innan midnatt
fäste Neptunus ett ankare i tiden

Mitt hjärtas ankare

I tveksamhetens tid
då himmelen avvaktar i ljusrosa sken
och ovisshetens frågor anas mellan nyfödda grässtrån

Vårens brytning mellan
mörker och ljus


Jag hörde rummet viska bakom mig

Jag tror dess namn är Kärlek




Fri vers (Fri form) av Keily
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-03 16:32



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Att kasta i ett ankare av Naptunus eller planeten i tiden låter väldigt poetiskt. Bra.

Ha det gott
Bosse
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Keily
Keily