Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obetalt





jag försöker dölja min oro
bakom ett svagt leende

i vinterjackans ytterficka
känner jag med handen

den lär ligga kvar
jo, den ligger kvar

beviset på skulden och
den dolda skammen

fingertopparna snuddar pappret
men kontot är fortfarande tomt





Fri vers (Fri form) av Keily
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-10 11:31



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Väcker frågor... - bra!
2016-02-11

  Eva Langrath VIP
Starka ord som berör
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Keily
Keily