Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#Näthat




vid varje tillfälle
när jag skrivit ner
mina tankar
och delat med världen
ser jag mig om

en extra blick bakåt
tyst andning så ljuden omkring uppfattas

var det en rörelse
en blek skepnad

jag vet att vissa skuggor
vill mig illa

öppnar dörren med försiktighet

nej, ingen där idag


heller




Fri vers (Fri form) av Keily
Läst 397 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-09 19:07



Bookmark and Share


  mike irow
fint försiktigt
skrivet dikt
med. innetanke i
plus
2016-02-11

    Dan Myrbeck
Hörde att lagstiftningen ev ska ändras när det gäller näthat -
och det är ju helt rätt, för
det är ju minst lika allvarligt.
2016-02-11

  Eva Langrath VIP
Välskriven text
2016-02-10

    ej medlem längre
Skickligt och trovärdigt. Jag gillar hur det lilla ordet "heller" står ensamt och bär upp resten.
2016-02-09

    Annika J
Em suggestiv dikt,mycket välskriven.
2016-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Keily
Keily