Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ödmjukt tack...!


Underbar morgon...


En underbar morgon
Av underbart skäl

Gud var mej nådig
Han ville mej väl...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 331 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-01-24 09:22



Bookmark and Share


  alvan
Återkommer ofta till denna då den klingar så skönt! Struntar i Gud men om han gör mera såna så får han gärna hasa även efter mig. :)
2012-02-29

  Kungsfågeln
Bara så underbar text!!
2012-01-30

    lory
helt underbart
2012-01-24

  marie-helene
Vad fint skrivet..
Ha en underbar dag
önskar jag dig..
2012-01-24

  Mona Drugge
Precis så att våga tro på herrens makt där ovan. Mycket fint..
2012-01-24

  Rise Little One
återkommande händelse önskar jag dig varje dag, året runt.
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT