Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disney och porren.

disney och porren
orsakar fler
brustna hjärtan
i tonåren
när vikten av det direkta
blandad med det korrekta
i suget efter fler och mer
finns det kluster av tryggheten
inbäddade i budskapen
som löper parallellt
för liksom prinsessan i filmen
för liksom flickan i rullen
söker de efter mer
efter något större än de själva
medan detta gestaltas kanske som
sång hos en
och välhängd kuk
hos en annan
och precis som ungdomarna i blom
gapande framför apparaternas förgyllda
sken, ser animationsgupp blandad med
obskyra perversions juck
förverkligas illusioner i hjärtan
vart är du min glasskos prins
vem är du min lack och läder slyna
verklighet ställer dock högre krav
det får vi lära oss för
för det mest är livet varken
disney eller porr
det kan vara både och
det kan vara ingetdera
det kan vara inget alls.





Fri vers (Spoken word/Slam) av Anders Johan Borgström
Läst 315 gånger
Publicerad 2012-01-21 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström