Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
variation 5


Våra läppar har en pakt

5
Våra läppar har en pakt,
Det outtalade blommar inte ut,
Har inte utrymme att rymma.

Det bor något paradoxalt här
Strax under huden, vi älskar i skuggan
Av ett annalkande uppbrott.

Du och jag är ett och
Utraderas gör vi Först
I ögonblicket kyssen lossnar.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-24 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström