Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
variant 2


Så kom den, knallen bakom våra ögon

2
Tillsammans,
Vi reagerade tillsammans på vår närvaro
I varandras blodomlopp.

Språket staplade vi
Orden blev ordnar oss emellan
Tills meningarna började värka.

Så kom den, knallen bakom våra ögon
Väckta varje liten fasa vi tillsammans delat
Ett tecken på att det var över.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-18 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström