Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
variation 4


Orden i det djupa räcker till

4
Ett ofullbordat löfte
I hud, hemligheter och hångel
Kroppen är en kalk som översvämmas.

Inga begär är nog vackra att drunkna i
Orden i det djupa räcker till
För att övertyga att allt läcker, tillslut över.

Det blir en fors som lämnar huden och
Det ofullbordade är bara något en
Tillfälligt lider av.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-20 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström