Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
variation 6


I mitt hjärta river en liten El Niño

Trött på att vänta att vårt
Vi ska värka
På att orkanen inom ska vakna

De onda är inte det som ömmar
Det är vinden och tiden som äter upp
Allt jag älskar med både dig, och mig.

I mitt hjärta river en liten El Niño
Minnena med dig försvinner
Men rötterna lämnar vinden orörda.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-25 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström