Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...i svart


förbannad
frustrerad
och fullkomligt värdelös

det är mina känslor
som gnager

du skriver dikter
om trädens löv
fågelkvitter och tulpaner

vi är olika
kort sagt
med en evighet emellan

kul för dig
att du kan
uppskatta livet

grattis
du skulle ändå aldrig
kunna hjälpa mig ur fällan

om du inte vet
hur man stannar tiden

utplånar
dom övriga dimensionerna
så dina jävla fåglar
och tulpaner dör

du kanske kan placera
några glada ord i min penna

eller ge mig en ny
typ med en
gul och rosa kulör

göra vad som helst
om det nu är så viktigt
att få mig
att skriva något glatt

men tills dess
så fortsätter
jag fan
skriva

i svart...














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-21 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP