Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dimman lyfter






Spåret
i sanden

fyller mig
med en outsäglig
glädje

jag förstår

att Han gått före mig
in i kärlekens rike

jag kan urskilja
Hans ljus
som leder mig

ut ur tvivlets illusioner


Hans hand rör mig

och i samma stund
ser jag


att morgondimman
som döljer vägen

sakta lyfter









Fri vers av Michaela Dutius
Läst 599 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-21 21:28



Bookmark and Share


  Maria T
Så ödmjukt så vackert
så fyllt av gladje
Hans hand...
Hans ljus...
2012-01-29

  anits VIP
Underbart vackert skrivet
2012-01-24

  Lars Hedlin
Härlig läsning!
2012-01-23

  Eva Langrath VIP
Min tanke blir Nåd. Tack för den fina texten
2012-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Så helt förlåter Gud.

Vackert skrivet, syster M!
2012-01-21

  Yrre VIP
Vacker, melankolisk, bra poetat!
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius