Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du lova?




Jag ser att det gör ont
i din själ gör det så ont
och jag vänder mig bort
tittar åt ett annat håll
Försöker fly från din smärta
försöker fly från min smärta
genom att bara andas sorg

Och du måste bära mig genom den storm
som kommer svepa mig från marken
och ta mig härifrån.

Kan du lova,
att du
tar hand om min kropp?

Kan du lova,
att glömma bort
att jag tittade bort,

kan du lova,
att snälla glömma bort,
att jag lade allt ansvar på dig
när dina ögon sved?

Och om du inte kan det,
kan du lova,
att aldrig
glömma mig?




Fri vers av entusiasm
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-22 10:04



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Vackert, men smärtsamt.
Och jag lovar,
att jag aldrig glömmer dig fina.
2012-01-22

  Ninananonia VIP
Fantastisk dikt...
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm