Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge...




Jag vet att jag inte når dig
när du är som längst bort
men jag vill att du
om inte annat
tänker på att jag faktiskt
finns där.

Och du behöver inte ringa
eller skicka ett sms.
Du behöver inte visa att du bryr dig,
så länge du tänker på
att jag
gör allt för dig.




Fri vers av entusiasm
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-22 10:07



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Åh, så vackert!
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm