Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tango

 

helt plötsligt tog orden slut

när hon insåg

att det måsta skrivas om det ska

läsas

här

spegeln är endast

en spegel

tillsammans med betraktaren

och utan dina ögon

hittar hon inte fram

 

dansgolv

 

det krävs två

för att skriva ordet

epilog




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-22 14:02



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag får inte riktigt grepp om texten,
jag känner det som om diktjaget tänker att allt hänger på henne (om det är en hon) men tillslut ser att man är två om betraktelsen, dansen, livet. ja,
ledsen för en rörig kommentar. men jag gillade texten. den gryllrade till det i mitt huvud :)
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP