Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

270. Spira och växa



Kommer jag att bli frisk
Kommer jag att få ett arbete
Kommer mitt barn att överleva
Har jag någon att ropa till
när stormarna viner

I varje öga finns en sjö
I varje hand finns ett land
Våren sover i en tussilagoknopp

Se, Herrens härlighet
Se, möjligheterna

När mitt liv får inandas doften
av ett högre liv
När andras liv
får betydelse för mig
När Guds kraft och min vilja möts
då börjar min tro spira och växa
då sker undret





Fri vers av Maria T
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-22 16:18



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vackert bön
2012-01-24

  walborg
Tack Maria - en bön för alla åldrar har Du tänkt på.
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T