Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej sötnos




inte ska du hålla dig tillbaka
nej
ta en tur
på huvudvägen

se vad som finns
kolla runt
glid in på ett hak
som du känner för

eller bara gå
i din egen takt
strosa
kolla




Fri vers av Christine Sabel
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-22 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel