Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvalitén gällande politiken



Klasskampen
har övergått till dasskampen

Alla pratar bara skit
om varandra




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jack E. Gladh VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-22 19:26



Bookmark and Share


  Magica VIP
Tragisk sanning, finurligt formulerat. =)
2012-01-22

  Mats Henricson
Mycken sanning i detta !
2012-01-22

  Anders Nordlander VIP
bra uttryckt
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST