Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickan som återkom


men du

alltid tillvänd

helar

mitt kluvna

hjärta




Fri vers av rebecca d
Läst 678 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-22 07:49



Bookmark and Share


  tIsTeL
åå vad vacker så beskrivande
2006-01-22

  Rublev
underbara ord!
här finns grunden för all
tillit och relation

funderar: tycker det blir mer sammanhang
om ”alltid tillvänd” står på samma rad
2006-01-22

  Missi VIP
ditte floer slår till igen ;-)
2006-01-22

  Smultris
*Älskar*
2006-01-22

  Jessica Ewa
Förmedlar trygghet och kärlek. Innerlig text!!
2006-01-22

  Per Rydberg
Att vila i den vissheten. Kärleken som aldrig sviker! Som en pärla lyser din text!
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d