Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSAMVARG


Andra, dom får hållas
jag reder mig utan dom andra.

Skeptisk till deras motiv.
Man skall inte ha för mycke
me dom att göra.

Jag har skogen
djuren
stugan
byggde den själv.
Fiskar och snarar
klarar mig på det.

Folk brukar hota sina barn
med mig
om dom inte sköter sig
Varför?
Det är dom som är skrämmande.

- Baaaah! Dom kan gott få hållas!
Jag reder mig utan dom andra.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-23 12:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Skönt att vara ensamvarg...emellanåt..
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar