Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hit men inte längre...

Jag ställer dig en fråga
får avstånd
tystnad

Ställer en annan fråga
och samtalet bryts
byter ämne

Byter till påståenden
där motparten bör ifrågasätta
undra varför

Vad möts jag av

Vem pratar jag med
kanske en vägg
ett tomrum

för till och med spegeln ger mer svar




De små molnen
som nästan börjat bli rosa
blev plötsligt grå
som aska

Är det något som upprör mig
ja då är tystnad det värsta

Så jag väljer att fortsätta
min egen bana
där jag kan prata med mig själv
där jag alltid svarar
när frågan ställs


... så hit
men inte längre....







Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-23 16:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen