Tord Nygren årstidsbilder, på tallriks/skrivunderlägg

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tord Nygren årstidsbilder, på tallriks/skrivunderlägg




Vade ?

Vade Varmt

Vade Kallt

Väder vade i vicke fall

 

Kalla vaden

Varma Vadden

i vanten av galon

 

eller skinn o ull

när nu snö

täcker gren och mull

när sen tö

välter gubbe snö omkull

så kan det åter

bliva vårlig fason

 

Vade Varmt

Vade Kallt

Väder vade i vicke fall

 

Vade Väntan Värt

Ja Väl !

 

 

 

 

Olles skidfärd, Elsa Beskow

 

 

Elsa Beskow 1909

 




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 1764 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-23 17:17



Bookmark and Share


    Nils-Ivar Lindström
Bra fångat! Sticker ut.
2018-11-17

    ADI Nehlin
:-) fyndig..tyckte om
2012-01-26

  vera gade VIP
o den bilden minns jag från min barndom!...nu fick jag veta var den kom ifrån...
2012-01-24

    hver=gufa
vackert kunstigt "Veltir kallin snjó um koll" = "välter gubbe snö omkull"

mvh gufa
2012-01-23

  Bibbi VIP
Så vackert!
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)