Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även en liten ängel kan tappa fotfästet ibland

och falla ner ifrån himmelen
Falla ner ifrån himmelen och slå sig ganska så hårt på marken
och dö
Ja, om den nu inte har änglavakt då förståss och istället hamnar i den så stora dammen
i den så stora och förtjusande parken
eller på den så stora nyskördade ängen, där det står en massa balar fulla med hö
hi hi hi

Ken Cassel
23/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-23 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel